+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent
Search jobs
+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent

Data Architecture & Developer Engineering Vacatures

Gaat jouw hart sneller kloppen als je denkt aan het werken met veel data en het bouwen van grootse, complexe databasesystemen? Werk je goed in teamverband en los je graag problemen op? Heb je ervaring met machine learning en gedistribueerde framework-applicaties zoals Hadoop, Python PySpark, Data Lake, draaiend op AWS of Azure Cloud? Overweeg dan te solliciteren op een van de vacatures voor data-architectuur en ontwikkelaarstechniek die we hier momenteel bij Next Ventures adverteren.

Ervaring en kwalificaties

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je beschikt over de nodige ervaring en kwalificaties voor big data-functies. Daarnaast ben jij een kei in het ontwerpen en implementeren van complexe databases. Je hebt voldoende kennis van hoe je de beschikbare data op de beste manier kunt gebruiken en je kunt alle gerelateerde tests verzorgen en het onderhoud van de databases uitvoeren.

Wat maakt dat je opvalt?

Naast de academische en professionele ervaring die je hebt, zijn we hier bij Next Ventures ook geïnteresseerd in jou als individu. Er zijn altijd meerdere ervaren en gekwalificeerde professionals die solliciteren op dezelfde data-architectuur & developer engineering-vacature. We willen die dingen te weten komen die jou anders maken dan de anderen in die overvolle zee van potentiële kandidaten.

Dat is waarom, we bij in het gesprek met onze kandidaten, we altijd benieuwd zijn naar meer details over jouw karakter en motivaties in het leven.

Wij zijn een vertrouwde partner

Sinds de oprichting van onze organisatie in 2001, hebben we nauwe zakelijke relaties ontwikkeld met veel van de topbedrijven in de technologie- en IT-sector. Bedrijven als Oracle, Deloitte, Ernst & Young (EY), KPMG, PricewaterhouseCoopers en Sony Mobile vertrouwen erop dat we de beste kandidaten vinden om hun beschikbare vacatures in te vullen en vele anderen doen hetzelfde.

We onderscheiden ons omdat we alleen geïnteresseerd zijn in het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Andere bureaus zijn vaak geneigd om alle beschikbare kandidaten aan te bieden voor alle beschikbare data-architectuur & developer engineering vacatures.

Onze servicebenadering

We denken ook dat onze kandidaten veel baat hebben bij onze uitgebreide ervaring en kennis die verder reikt dan de relatief jonge leeftijd van ons bureau. In vergelijking met anderen zorgen wij er ook voor dat al onze kandidaten hun eigen individuele gespecialiseerde consultant krijgen. Je zult dus met slechts één vertegenwoordiger te maken hebben die met je samenwerkt op je weg naar jouw succesvolle plaatsing als data-architect of engineer.

Een groot pluspunt van onze firma is bovendien het feit dat we een uitzendbureau zijn met een wereldwijd bereik. Dus als het jouw droom is om de andere taal die je spreekt eens goed te gebruiken of dat je het simpelweg gewoon ziet zitten om ergens in het buitenland te wonen en werken, dan kunnen wij je helpen dat te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op, door het online registratieformulier te gebruiken, ons direct te benaderen via e-mail of telefoon of door te solliciteren op een van de momenteel beschikbare vacatures voor data-architectuur & developer engineering.