OVER

Wie zijn Next Ventures?

Next Ventures is een recruiter, met de hoogste ambities. We zijn vastbesloten om de beste bron van niche-technologietalent te zijn voor grote ondernemingen door focus en toewijding aan kwaliteitslevering. Deze passie, ingebracht door zijn oprichters, Richard Lacey en Darren Rosenfeld maakt nu deel uit van het DNA van het bedrijf en is de reden dat we een vertrouwde partner zijn voor een indrukwekkende lijst van klanten en adviesbureaus. Maak kennis met ons team.

Maak kennis met ons team
TIJDLIJN

Waar het allemaal begonnen is

 • 2001

  Richard Lacey en Darren Rosenfeld richtten Next Ventures op met een visie om een niche-technologie wervingsbedrijf op te bouwen met een zeer duidelijke focus op kwaliteit als het belangrijkste onderscheidend vermogen. Aanvankelijke markt was verkoopprofessionals in technologieleveranciers.

 • 2005

  Tijdens onze eerste jaren volgden we een strategisch plan om ons te concentreren op het opbouwen van een aanzienlijke kapitaalreserve om te gebruiken voor herinvesteringsdoeleinden zodra we dachten dat de markt geschikt was voor groei. De omzet breekt de mijlpaal van £ 1 miljoen.

 • 2006

  Onze focus op SAP bedrijfstechnologie begint en het aantrekken van de beste IT-technologie-recruiters om een speciaal SAP-team te vormen. Deze belangrijke praktijk is gedurende onze evolutie een kerncompetentie gebleven. Grote ondernemingen werden onze focus en de cultuur werd verder verbeterd om Senior recruiters aan te trekken die op zoek waren naar autonomie om hun weg te vinden en om de meest genereuze onderneming in de IT-recruitmentsector te zijn. Comp, commissies, verkoopprikkels werden marktleider!

 • 2007

  De groeistrategie is met een omzetstijging van £ 1 miljoen in 2005 naar £ 7 miljoen in 2007 een groot succes.

 • 2009

  Next Ventures staat vermeld in The Sunday Times Fast Track 100 en erkent het succes en de snelle groei met omzetgroei tot £ 8 miljoen in dat jaar. Het personeelsbestand van het bedrijf telt 26 zeer gemotiveerde rekruiting-professionals, gericht op het leveren volgens de hoogste normen.

 • 2010

  Dit jaar ziet de jaaromzet opnieuw £ 14 miljoen en een plaats in The Sunday Times Fast Track 100. Next Ventures blijft investeren in het opbouwen van het team van getalenteerde technologie-recruiters met een personeelsbestand van 38.

 • 2011

  Ambitieuze doelen werden vastgesteld en voor dit jaar bereikt, het jaarlijkse cijfer van £ 23 miljoen aan inkomsten beloonde ons met een derde opeenvolgende notering in The Sunday Times Fast Track 100. Het team van Next Ventures, nu 51, werd beloond met een reis naar Las Vegas voor alle medewerkers om hen te bedanken voor hun prestaties.

 • 2012

  Next Ventures verhuist naar een indrukwekkend nieuw kantoor in 140 Aldersgate Street, centraal Londen. Recruiter Magazine tipt ons als onderneming, door Next Ventures in hun HOT100 voor gerealiseerde groei op te nemen. De jaarlijkse incentive reis is dit jaar traditiegetrouw met 6 nachten in Miami en de Bahama's.

 • 2013

  In antwoord op de vraag en het succes in de DACH-markt wordt Next Ventures GmbH opgericht en een Duits kantoor geopend. Recruiter Magazine erkent opnieuw onze indrukwekkende groei en zet ons in hun HOT100-lijst. Voor de jaarlijkse incentive reis was 7 nachten in Barbados de verleidelijke beloning. Volgende ondernemingen worden erkend als een Best Small Company to Work For in de Sunday Times gesponsorde enquête.

 • 2014

  Dit jaar wordt onze overzeese groei erkend door de Sunday Times International Track 200-lijst. Ook zijn we opnieuw geaccrediteerd door Best Small Companies to Work For medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Overzeese kantoren in Zwitserland en Brazilië zijn overgenomen en de essentiële Zwitserse SECO-licentie is verkregen. Jaarlijkse incentive reis naar Mexico voor 7 nachten in Cancun.

 • 2015

  De overzeese activiteiten blijven groeien en als antwoord hierop wordt de Nederlandse dochteronderneming opgericht met kantoor in Amsterdam. Het Next Ventures-team telt nu 70 technologiegerichte wervingsprofessionals. Mexico bleek een onweerstaanbare gelijkspel voor de jaarlijkse reis die terugkeerde, dit keer voor 7 nachten naar Playa del Carmen.

 • 2016

  Met aanhoudend succes, zowel thuis als met name in het buitenland, stijgt de verkoop naar £ 33 miljoen. Next Ventures Inc is opgenomen voor service aan de VS en AUG-licentie wordt verkregen voor de Duitse markt. Het team is gegroeid tot 76 gespecialiseerde recruiters voor 12 nichetechnologieën, waaronder het SAP-team. De strategie is vastgesteld om deze specialismen te organiseren in 5 praktijkgebieden SAP | Data | Business applications | Ontwikkeling & integratie | Cloud & infrastructuur. De jaarlijkse incentive reis gaat naar het Caribische eiland Aruba voor 8 nachten van, welverdiende, zon, zee en recreatie.

 • 2017

  Een belangrijk jaar van consolidatie, gebruik makend van de succesvolle verkoop- en organisatiestrategieën resulterend in een indrukwekkende omzetstijging tot £ 47 miljoen. Het team groeit verder tot 80 nu georganiseerd in 5 technologiepraktijken. De bestemming voor de nu legendarische jaarlijkse incentive reis is het strandparadijs van de Dominicaanse Republiek voor 7 nachten.

 • 2018

  Gedreven door aanhoudend succes verhuist het Nederlandse kantoor naar een groter pand in het hart van Amsterdam, de bloeiende technologie en het startkapitaal. De Franse dochteronderneming wordt opgericht, evenals een nieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk in Penzance, die allemaal bijdragen aan de groei van het personeelsbestand naar 110. De opmerkelijke omzetgroei houdt aan tot £ 56 miljoen. De beste presteerders van het jaar werden beloond met een volledig betaalde reis voor 7 nachten naar het unieke eiland Cuba.

 • 2019

  Werk is in uitvoering, maar we kunnen een verwijzing in de HOT100-lijst van het Recruiter Magazine melden, en worden onderscheiden in de HOT10 bij technologiewervers. We zijn opnieuw geaccrediteerd door Best Small Companies to Work For in een medewerkersbetrokkenheidsenquête en opgenomen in de lijst Best Small Companies to Work For in Londen. Voorspelde verkoop voor het jaar £ 70 miljoen en zoals altijd zijn we niets anders dan overtuigd, dat een verwacht aantal van 140 dit zal helpen bereiken. De jaarlijkse vakantiebeloning voor de wervingssterren van dit jaar is Kaapstad, Zuid-Afrika.

 • 2001
 • 2005
 • 2006
 • 2007
 • 2009
 • 2010
 • 2011
 • 2012
 • 2013
 • 2014
 • 2015
 • 2016
 • 2017
 • 2018
 • 2019
SUCCESFACTOREN

Dus - wat geeft ons precies de voorsprong als toonaangevend bedrijf voor gespecialiseerde werving van technologie?
specialist technology recruitment business?

We zijn anders omdat we ons sterk richten op kwaliteit en duurzame relaties opbouwen als een vertrouwde partner.

Dit kunnen we alleen doen door onze klanten, kandidaten en de technologieën en industrieën waarin ze actief zijn echt te begrijpen. Ja, doelen zijn belangrijk, maar het doen van deze investering, prioriteit geven aan duurzame relaties door consistente levering van de juiste mensen voor de functies, resulteert in succes voor onze klanten, succes voor onze kandidaten en natuurlijk voor ons.

 • Wij zijn een betrouwbare partner

  Meer dan 70% van onze technologische rekruteringsplaatsingen zijn afkomstig van bestaande klanten. Een lijst met voorkeursleveranciers betekent sterkere relaties, een rekruteringpartner die oprecht de uitdagingen van het inhuren van specialisten begrijpt, en in het bijzonder: het leveren van kwaliteit. Deze uitgebreid terugkerende business waarvan we genieten, getuigt van ons voortdurende vermogen om aan de eisen van de klant te voldoen en deze te overtreffen.

 • Wij hebben passie

  Wanneer wij een functie of een baan aannemen, leveren wij absoluut wat er ook voor nodig is. De toewijding loopt door bij elke klant- en kandidaatbetrokkenheid. Wij kunnen leveren omdat wij gepassioneerd zijn over technologierecruitment en toegewijd zijn om onze beloften na te komen. Daarom zijn wij een waardevolle partner voor grote ondernemingen die erop vertrouwen dat wij jaar na jaar gespecialiseerde IT-projectteams plaatsen. Dat is ook de reden waarom professionals vertrouwen in ons hebben om voor hen de ideale baan te vinden.

 • Wij zijn proactief

  Met behulp van geavanceerde interne technologie werving headhunting technieken, zijn we bereid om ongelooflijk proactief te zijn om een markt grondig in kaart te brengen, waardoor we niet alleen de best beschikbare - maar de best mogelijke kandidaten voor de klus leveren.

 • Wij zijn experts

  Onze expertise op het gebied van technologie-werving wordt ontwikkeld door ons alleen te concentreren op de nichetechnologieën die deel uitmaken van elk van onze vijf praktijken, waarbij onze consultants specialisten op hun gebied worden. Elk van onze wereldwijde kantoren wordt ondersteund door meertalige consultants die hoog opgeleid zijn in hun technologiedomein, gecombineerd met onschatbare kennis van de lokale cultuur. Bovendien werkt elke NV-consultant op een vaste of contract / interim-baan, echt gespecialiseerd.

 • Wij zijn wereldwijd

  We hebben momenteel 800+ aannemers die in meer dan 20 landen worden ingezet via ons netwerk van 7 volledige dochterondernemingen. Onze 7 wereldwijde wervingsbureaus voor technologie bieden ons veel opties bij het implementeren van gespecialiseerde projectteams bij onze internationale klanten. We proberen onze klanten het meest kosteneffectieve voorstel te bieden en tegelijkertijd conforme oplossingen te leveren in alle regio's waarin we actief zijn.

 • Onze mensen

  Wij geloven in de kracht van mensen. Onze consultants voor technologie-werving zijn experts in het inzetten van gespecialiseerde I.T-projectteams, het bevorderen van effectieve branchekennis, geïnformeerde anticipatie op markttrends en -behoeften en een superieur netwerkvoordeel. Next Ventures zal de komende jaren aanzienlijk groeien als een direct gevolg van onze voortdurende herinvestering in onze mensen.

FOCUS OP TECHNOLOGIE

Onze activiteiten

Onze focus op technologie is verdeeld over onze vijf verschillende praktijkgebieden. Binnen deze gebieden zijn teams gespecialiseerd in specifieke technologische niches en ontwikkelen ze waardevolle expertise in hun markten.

SAP

SAP S/4HANA Cloud
SAP S/4HANA
Cloud ERP
ERP for SME
Finance
SAP Successfactors

Business Applications

Oracle eBusiness Suite
Oracle Fusion ERP
Microsoft Dynamics
SalesForce
ServiceNOW
Workday

Development & Integration

Automotive Connected Car
Front-end Development
Pegasystems
IBM WebSphere
TIBCO
webMethods
Back-end Development

Cloud & Infrastructure

Networks/Security
UNIX/Storage
Infrastructure/Servers
DevOps
Cyber Security
Data Protection
Digital Forensics
IaaS / PaaS

Data

ETL & Datawarehousing
Microsoft BI Stack
Visualisation
Big Data
Data Science
Informatica Powercenter
SSAS, SSRS
Power BI, QlikView, QlikSense, Tableau, Spotfire

GROEI

Ons voortdurende succes

We geloven dat ons voortdurende succes te wijten is aan onze passie voor kwaliteit in elk aspect van wat we doen. Deze gestage groei onderstreept dat we het goed doen, maar we streven er altijd naar onze aanpak te verbeteren en verder te verfijnen.

financial 2021
AWARDS

Onze accreditaties

Gedurende drie opeenvolgende jaren verdiende Next Ventures met succes hun plaats in de awards van de Sunday Times Virgin Fast Track 100. De Sunday Times Fast Track 100 ranglijst rangschikt de 100 snelst groeiende particuliere bedrijven van Groot-Brittannië, gebaseerd op omzetgroei over een periode van 3 jaar.

Ons voortdurende succes toont de vastberaden toewijding die ons team overbrengt naar de behoeften van onze klanten en hun aangeboren vermogen om kwaliteit en verwezen lokale middelen te bieden, over de hele wereld.

In 2018 staat de Next Ventures-functie in de Recruiter HOT 100-lijst. Met een plaats in de top twintig en de toetreding tot de HOT 10 Technology Recruiters, bevestigt dit de realisatie van zowel personeelsbestand als brutowinst per hoofd.

Via het medewerkersonderzoek b-Heard hebben we wederom contact gehad met personeel om van Next Ventures een betere werkplek te maken. We zijn er trots op dat we een benijdenswaardige plaats hebben op de lijst van Best Companies to Work For 2019