+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent
Search jobs
+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent

Vacatures Big Data Developer

Wil jij werken met big data, je weet wel, die enorme sets van complexe, meerlagige, moeilijk te beheren en verwerken gegevens. Wellicht vind je een opwindende en uitdagende carrière in de technologie-industrie door te solliciteren op een van de vele banen voor big data-ontwikkelaars die Next Ventures je kan bieden.

In je functie als Big Data Developer zou je verantwoordelijk zijn voor het programmeren / coderen van applicaties die gemaakt zijn om big data te structureren en verwerken. Mogelijk ben je bekend met bestaande frameworks Python PySpark, Hadoop of Data Lake, Machine Learning, Predictive Modeling op AWS of Azure Cloud. Datasoftware ontwikkelen voor Big Data is anders, het verschil zit hem hierbij in de Big Data.

Waarom kiezen voor Next Ventures als jouw recruiter?

Sinds onze oprichting in 2001, hebben we ons gevestigd als een van de toonaangevende namen op het gebied van werving van technisch personeel. Het feit dat we een wereldwijd bereik hebben is slechts één onderdeel dat ons zo aantrekkelijk maakt als professionele technologie recruiters op ondernemingsniveau.

Dus als je je voldoende gekwalificeerd acht en op zoek bent naar een geweldige functie in een vreemd continent, zoals Amerika, Afrika, Azië, Zuid-Amerika of toch lokaler, zoals in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland of elders in Europa; dan kunnen wij je helpen bij het vinden jouw droombaan.

Deskundige IT-rekruteringsadviseur

Wij bieden onze Big Data-sollicitanten een team van zeer ervaren gespecialiseerde consultants. Je krijgt toegang tot verschillende toptechnologiebanen. Met als kers op de taart dat je, omdat we een wereldwijd bedrijf zijn, met wereldwijde klanten, vacatures op locaties over de hele wereld kunt vinden.

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, verwijzen wij je niet van de ene naar de andere consultant. In plaats daarvan helpt één toegewijde wervingsexpert je bij het zoeken naar Big Data-vacatures tot je een passende functie hebt gevonden.

Zet je volgende stap

Zie jij die Big Data-functie al helemaal zitten? Wil je aan de slag met data science, datamining, predictive analysis (voorspellende analyse), tekstanalyse en natural language processing (natuurlijke taalverwerking)? Dan kunnen wij je helpen.

Neem contact met ons op en zet het in gang. Je kunt op meerdere manieren met ons in contact komen - door direct met ons te bellen of mailen, door te solliciteren op één van de verschillende Big Data Development-vacatures die momenteel open staan of door het online registratieformulier in te vullen.

Start hier uw zoektocht naar een baan

We bieden je graag de helpende hand in het starten of doorzetten van de carrière waar je van droomt, op de locatie waar je van droomt in je functie als Big Data-ontwikkelaar.Dien hier je cv in.