+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent
Search jobs
+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent

Vacatures voor Microsoft Dynamics AX Functional Consultants

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Microsoft Dynamics AX Functional Consultant binnen een organisatie die jouw vaardigheden (wel) weet te waarderen? Heb jij ervaring met het Scrum framework en de PRINCE2 managementmethode? Kon je voorgaande vragen met “ja” beantwoorden? Dan ben je hier op de beste plek om je carrière voort te zetten met een nieuwe rol in de IT.

Gespecialiseerde Microsoft Dynamics rekruteringsdiensten

Al ruim 17 jaar verbindt Next Ventures ervaren en gekwalificeerde IT-professionals met grote organisaties die op zoek zijn naar de juiste kandidaten met een uitzonderlijk vaardigheidsniveau en een passie voor IT.

Ons succes als uitzendbureau heeft tot gevolg gehad dat we van ons hoofdkantoor in Londen konden uitbreiden en meer dochterondernemingen over de wereld tot stand konden brengen. Hierdoor ontstonden nog meer kansen voor ervaren IT-professionals zoals jij. We hebben een uitgebreid klantendossier met klanten waarmee we al meer dan tien jaar werken en een database van meer dan 250.000 uitzonderlijke kandidaten. Onze Microsoft Dynamics recruitment consultants opereren als één toegewijd team van specialisten binnen onze Business Applications-praktijk.

Technology Recruitment-partner

De IT-industrie leeft. Bij Next Ventures kunnen we helpen jouw ideale functie in de industrie te bemachtigen. Ongeacht of die functie nou als solution architect, functioneel analist of bedrijfsanalist is. Als je een passie hebt voor Microsoft Dynamics AX en wilt uitblinken in het door jou gekozen vakgebied, dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw perfecte baan; of dit nu voor onbepaalde tijd, tijdelijk of op interimbasis is.

Microsoft Dynamics wervingsoplossingen

Onze recruitment consultants zijn zeer deskundig, ervaren en bekwaam in het vinden van de juiste functies voor IT-professionals in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en elders in het buitenland. Om het zoeken naar vacatures voor Microsoft Dynamics AX Functional Consultants zo succesvol mogelijk te maken, bieden we een uitgebreide service met onder andere: doorlopende deskundige hulp, begeleiding bij cv-optimalisatie en sollicitatiegesprekken en advies van onze recruitment professionals.

Je kunt je zoektocht naar Microsoft Dynamics AX Functional Consultant-vacatures direct beginnen. Direct vanaf de Next Ventures-website, waar vacatures van over de hele wereld zijn geplaatst van organisaties die op zoek zijn naar ervaren IT-professionals om hun teams te versterken. Hier vind je al onze Microsoft Dynamics Jobs. Kun je niet direct iets vinden tussen onze huidige vacatures? Dan kun je altijd contact opnemen met onze professionele consultants of uw CV opsturen naar ons team.

Neem contact op met ons Dynamics Recruitment Team

Stuur een e-mail naar Microsoft Team of bel +31 (0) 202 622 190 om jouw volgende functie als functioneel consultant voor Microsoft Dynamics AX te bespreken of om meer te weten te komen over de award-winnende wervingsservice die we onze kandidaten bieden. Onze Microsoft recruitment-specialisten wachten op je reactie.