Oracle Recruitment: E-Business + Fusion Cloud ERP

Next Ventures is een al lang bestaand wervingsbureau voor Oracle met ons hoofdkantoor in Londen en dochterondernemingen in zes overzeese gebieden. Het gespecialiseerde interne Oracle-team levert al 15 jaar Oracle-talent, waardoor we voorop lopen bij de niche-wervingsbureaus voor Oracle. We hebben een schat aan ervaring in Oracle-applicaties wereldwijd, met een bijzondere focus op Oracle E-Business Suite en Oracle Cloud ERP. U kunt erop vertrouwen dat het werven van personeel voor uw E-Business Suite of Fusion Cloud ERP-programma zal worden uitgevoerd door Oracle-experts.

Gespecialiseerd Oracle- en ERP-wervingsbureau

Ongeacht de fase van uw project, ons bureau heeft de oplossing voor u. Of uw programma nu een implementatie, uitrol, migratie, upgrade of ondersteuning is - we hebben de middelen en ervaring op elk gebied die alleen een gespecialiseerd Oracle- en ERP-wervingsbureau kan bieden. Onze ondersteuningsservice voor Oracle-implementatie omvat SoW-consulting, werving van personeel voor tijdelijke en vaste contracten. We zorgen voor de juiste consultant met de juiste referenties voor uw vereisten.

Voordelen die we bieden

Wereldwijd bereik in de Oracle-talentenpool ● Levering kwaliteitsmodel ● Expert, met 15 jaar ervaring op het gebied van Oracle ● Nichefocus 

Functies omvatten doorgaans programmadirecteuren/-managers, projectmanagers, functionele consultants, technische consultants, datamigratie consultants, trainers, verandermanagement, testleiders/-analisten, bedrijfsanalisten, ontwikkelaars en Solution-architecten en orakel vacatures.

Oracle Nederland

Weliswaar is ons Oracle UK Team gevestigd in Londen, maar hebben wij een indrukwekkend netwerk dat zich uitstrekt over Europa en de rest van de wereld, met moedertaalsprekers uit meer dan 50 landen, voor elk van deze functies.

Bespreek uw behoeften

Bij het aannemen of uitbreiden van een team, vertrouwen onze klanten op onze 15+ jaar ervaring om de ideale kandidaat te vinden, ons netwerk in meer dan 50 landen en ons indrukwekkende recordaantal succesvolle plaatsingen bij meer dan 200 klanten. We zijn experts op de Oracle-markt en plaatsen professionals van hoog niveau bij zowel Oracle-adviesbureaus als eindklanten. Als u uw carrière in Oracle consulting wilt ontwikkelen, hoeft u niet verder te zoeken.

Oracle vacatures

Stuur ons een e-mail Oracle Team of neem telefonisch contact op via +31 (0) 202 622 190 om uw behoeften voor talentwerving of huidige vacatures voor Oracle te bespreken. Ons team van wervingsspecialisten van Oracle staat voor u klaar.

Neem contact op met ons team of Dien hier uw CV in.

Uw partner voor Oracle-rekruitering

Het toegewijde ondersteuningsteam voor Oracle van Next Ventures heeft een uniek netwerk van Oracle-professionals dat is gegroeid gedurende vele jaren van specialisatie in de Oracle e-Business en Fusion-technologieën. Omdat we de markt begrijpen kunnen onze kandidaten en klanten op ons vertrouwen. We genieten een grote loyaliteit van onze klanten en kandidaten, waarvan velen al vele jaren met Next Ventures werken en die altijd eerst contact met ons op zullen nemen wanneer ze op zoek zijn naar werk of personeel.

Werving voor vaste of tijdelijke contracten

Of u Oracle-personeel op contractbasis, vast of voor bepaalde tijd nodig heeft, we kunnen u ondersteunen met het ideale talent voor uw behoefte aan projectpersoneel. Bij het beoordelen van kandidaten voor Oracle-functies met vast contract houden we rekening met alle aspecten van hun vaardigheden en ervaring, evenals hun motivatie om ervoor te zorgen dat deze het beste aansluiten bij de waarden en cultuur van een bedrijf.

Oracle werving

Functies op contractbasis vereisen een zorgvuldige kwalificatie van de specifieke technische vereisten om te garanderen dat consultants van de grond komen en de resultaten leveren die klanten nodig hebben. Mogelijk heeft u een voorkeur voor vaste contracten en binnen ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerd Oracle-talent zullen we zeker de vereiste vaardigheid en ervaring op het gebied van Oracle vinden, samen met de perfecte match voor de contractvorm en looptijd.

Oracle support
TECHNOLOGIEËN

Oracle technologie die we vertegenwoordigen

 • Oracle E-Business Suite/Oracle Applications/Oracle ERP
 • Oracle Fusion Cloud Financials
 • Oracle Fusion Cloud Supply Chain
 • Oracle Fusion Cloud Procurement
 • Oracle Fusion Cloud PPM/Project Accounting
 • Oracle Fusion Cloud HCM and Taleo
 • Oracle Fusion Cloud CRM (BlueKai, Rightnow, SRM, Sales Cloud, Service Cloud)
 • Oracle EBS Financials
 • Oracle EBS Supply Chain
 • Oracle EBS Manufacturing (Process, Flow, Discrete)
 • Oracle EBS Projects / Project Accounting
 • Oracle EBS HRMS & Payroll
 • Oracle/Siebel CRM and CRM On-Demand
 • Oracle Business Intelligence & OBIA/OBIEE
 • Oracle Master Data Management (PDH, SDH, CDH)
 • Oracle Hyperion (EPM/HFM/HPCM)
 • Acquired Technologies (Peoplesoft, JDE)
Neem vandaag nog contact met ons op

Veelvoorkomende Oracle-wervingsvragen

Q: In welke landen ondersteunen we implementaties met Oracle recruitment services?

A: We hebben een record van het plaatsen van Oracle-professionals naar referentie, zowel tijdelijk als permanent, in meer dan 30 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en we zijn aanzienlijk aanwezig in het VK, Italië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Q: In welke Oracle modules/suites zijn wij gespecialiseerd?

A: Wij zijn gespecialiseerd in alle modules binnen Oracle applicaties. Onze bijzondere kracht ligt bij kandidaten die niche- of gespecialiseerde Oracle-modules hebben die moeilijk te vinden zijn voor de technologie-wervingsbureaus die niet over de middelen van ons gespecialiseerde Oracle-team beschikken.

Q: Biedt u wervingsdiensten aan adviesbureaus of Oracle-eindgebruikers?

A: Ons Oracle-wervingsbureau heeft met beide een uitstekende staat van dienst. Wij zijn leveranciers aan de meeste grote Oracle-adviesbureaus en werken met een zeer gediversifieerd profiel van Oracle-eindgebruikers, in verschillende sectoren en internationale locaties. Ons uitgebreide bereik in de Oracle-talentenpool is van onschatbare waarde.

Q: Wat maakt ons sneller in het leveren van Oracle-talent dan onze concurrentie?

A: Omdat we een nichespecialist zijn, kunnen we proactief zijn in plaats van een advertentie te plaatsen en te wachten op reacties. We houden contact met de toonaangevende Oracle-consultants en kennen hun beschikbaarheid, voorkeuren en vaardigheden zonder dat we een zoekopdracht hoeven uit te voeren. Het unieke netwerk dat we hebben van gekwalificeerde Oracle-specialisten geeft ons de mogelijkheid om snel het best beschikbare talent voor uw implementatie te leveren.

Q: Hoe borg je de kwaliteit van Oracle consultants?

A: We verwijzen naar elke kandidaat die we plaatsen om ervoor te zorgen dat we werken met het beste en zorgvuldig gekwalificeerde talent. We waarderen onze reputatie en begrijpen dat het opbouwen van vertrouwen een constante kwaliteit betekent voor zowel onze klanten als kandidaten.

TESTIMONIALS

What our clients say

 • I have used Next Ventures on several occasions and they have consistently provided me with high-quality Oracle Contractor resource upon demand. Danny translates skills requirements and quickly turns them around providing manageable shortlists of high-quality candidates for review and interview. I like dealing with Danny, he is personable, easy to converse with and is upfront and honest.

  Rhett

  Agile Delivery Manager, Volo

 • I’d never worked with Next Ventures until approached in July. I particularly loathe the majority of ambulance chasers but Daniel did it in a very respectful, professional, low-“sell” and a high-relationship way which meant I responded positively.  To be frank, because of this I prioritised his candidates.  Not sure if this is just Daniel himself or it’s a feature of your training and culture. Either way, it is particularly impressive.

  I am very happy with the relationship and what we’ve achieved so I’ll spread the word internally here at International SOS.  In fact, I was talking with our CIO yesterday on how good the experience has been with Next Ventures.  And will do so likewise with my HR friends in Senior roles back in BHP Billiton.

  Robert

  HR Director, International SOS

 • Next Ventures an extensive network within the Oracle world. Their Oracle Team know the entire market very well. They would be one of the best Oracle staffing specialists to get an insight into the European market.

  Bulent

  Senior Managing Consultant, IBM Global Services

VACANCIES

Oracle jobs

INSIGHTS

Latest News

OUR CLIENTS
 • Nobia logo