+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent
Search jobs
+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent

AWS DevOps-vacatures

AWS DevOps-functies zijn van cruciaal belang voor een succesvolle en snelle implementatie van cloudprojecten. Je hebt een breed begrip van de tools en processen die nodig zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van automatisering ter ondersteuning van CI/CD-processen (Continuous Delivery and Continuous Integration) die zullen zorgen voor snellere softwareontwikkeling.

In de huidige markt is er veel vraag naar de vaardigheden van DevOps Engineers en in combinatie met Amazon Web Services als platform heb je de keuze uit veelbelovende en uitdagende projecten.

Toonaangevend publiek cloudplatform

Amazon Web Services is ongetwijfeld de sterkste speler van het moment als het gaat om publieke cloudoplossingen. Hun flexibiliteit en reputatie die grote ondernemingen aantrekt via hun Infrastructure as a Service-oplossing (IaaS). Als toonaangevende IT-recruiter op dit gebied kunnen we de sterke eisen in AWS- en DevOps-vaardigheden verifiëren. Dit gecombineerd met skills in de verschillende ontwikkeltools zoals Docker, Ansible, Agile, Prometheus, Grafana, Chef, Puppet om enkele van de meer prominente te noemen.

Waarom kiezen voor Next Ventures

Onze uitgebreide ervaring in IT-rekrutering en onze kwaliteitsbenadering om het beste technologietalent te leveren, heeft geleid tot een vertrouwensband en herhaaldelijk zaken doen met een indrukwekkend aantal klanten. Dit zijn zowel eindgebruikers als topadviesbureaus voor technologische transformatieprojecten. We richten ons op specifieke technologische gebieden, zoals ook in onze Cloud & Infrastructure-praktijk, waar de consultants hun, specifiek op deze markt gerichte expertise en netwerk ontwikkelen.

Solliciteer direct

Neem nu contact met ons op over jouw volgende AWS DevOps-functie, blader door onze AWS DevOps-vacatures of solliciteer die op een functie uit ons Amazon Web Service DevOps-baanaanbod door je CV en motivatie in te sturen. Onze consultants staan klaar om AWS DevOps-vacatures met je door te nemen en je te verwelkomen in het netwerk van Next Ventures.

Met zes internationale kantoren die conforme personeelwervingsoplossingen aanbieden over de hele wereld, zijn onze meertalige Cloud & Infrastructure-consultants buitengewoon goed gekwalificeerd om jou aan een AWS DevOps-functie te helpen die helemaal past bij jouw vaardigheden en ambities.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je meer te weten komen over deze Amazon Web Services-functies? AWS Engineer-vacatures of AWS Architect-vacatures of ontdek meer over onze algemene DevOps Recruitment