AWS Architect-vacatures

Als AWS-architect begrijp je alle componenten van de cloud computing-architectuur. Jouw vaardigheden zullen de technologieën samenbrengen om te voldoen aan de technische vereisten voor een AWS-cloudproject. Door met Amazon Web Services te werken, beslis jij over de andere benodigde componenten en begin je hoogstwaarschijnlijk vanaf de kiemfase van een project om een soepel ontwerp en implementatie te garanderen. Amazon Webs Services heeft een leidende positie onder openbare cloudoplossingen en heeft meer dan 1.000.000 actieve gebruikers, waaronder veel zakelijke organisaties zoals Netflix, Twitch en LinkedIn.

Toonaangevende openbare cloud

AWS heeft de sterkste positie in dit domein met meer dan een derde van het marktaandeel. Dit omdat het de meest uitgebreide, betrouwbare en veilige wereldwijde cloudinfrastructuur is. Als AWS-architect zal er zeker veel vraag zijn naar je expertise in zowel tijdelijke als vaste cloud computing-functies. Amazon Web Services biedt krachtige en flexibele Infrastructure as a Service-oplossingen (IaaS) die zeer aantrekkelijk zijn voor zowel middelgrote als grote ondernemingen.

Waarom kiezen voor Next Ventures

Ervaren consultants binnen onze toegewijde Cloud & Infrastructure-praktijk hebben een ongeëvenaard netwerk binnen de cloud computing markt. We ondersteunen topadviesbureaus en grote organisaties in de private en publieke sector met hun digitale overgangen en transformaties. Met name met de specifieke functie van Amazon Web Services Architect. Als je op zoek bent naar je volgende AWS-functie en de technische vaardigheden en kwalificaties hebt voor een architectenrol; of je nu in Nederland of waar ook ter wereld bent, dan zijn wij de partij bij wie je moet zijn.

Neem nu contact met ons op

Solliciteer op een van onze AWS Architect-vacatures, blader door onze online vacatures, dien je cv in en breng het balletje aan de rol. We nodigen je graag uit om de Cloud & Infrastructure-praktijk een e-mail te sturen en contact op te nemen met een gespecialiseerde Amazon Web Services-wervingsconsulent. Zij helpen je graag in je zoektocht naar de ultieme match van jouw Amazon Web Services-functie. Je kunt bij ons rekenen op een breed scala aan vacatures voor zowel vaste als tijdelijke dienstverbanden die perfect bij jouw vaardigheden passen.

We hebben een internationaal bureau met meertalige consultants en zes buitenlandse dochterondernemingen. Deze leveren wervingsoplossingen aan bedrijven over de hele wereld. We horen graag van je en helpen je graag bij het vinden van jouw volgende AWS Architect aanstelling, tijdelijk of vast.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je meer te weten komen over deze Amazon Web Services-functies? AWS Engineer-vacatures or AWS DevOps-vacatures

Vacancies

Cloud & Infrastucture jobs