+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent
Search jobs
+31 (0) 202 622 190 Spreek met een consulent

Specialisme in Java Rekrutering

Het Java-uitzendteam in Londen, dat onderdeel is van onze Development and Integration-praktijk, focust specifiek op de toonaangevende programmeertaal Java, wij voorzien klanten van Java talent in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Als je behoefte hebt aan hoge kwaliteit Java consultants, ontwikkelaars, engineers of architecten dan kent niemand de markt beter en geniet niemand van een meer uitgebreid netwerk met een internationale pool van Java-talenten dan Next Ventures. Geef ons het vertrouwen om je te ondersteunen met onze toegewijde expertise in Java-technologie voor jouw projecten, of dat nu is voor de recruitment van vaste of tijdelijke Java-ontwikkelaars.

Java-uitzendbureau

Als een gevestigde Java-rekruteringsconsultancy, kunnen Java-experts er van uit gaan dat we hun talenten en vaardigheden enkel en alleen koppelen aan de allerbeste klanten en kansen. Vanuit ons hoofdkantoor in Londen of vanuit één van onze zes internationale dochterondernemingen rekenen klanten op ons om te faciliteren in hun Java development-vereisten met bijbehorende consultancydiensten over de wereld.

Onze benadering

De recruitment van Java-ontwikkelaars benaderen wij door een intensieve samenwerking aan te gaan met onze klanten om de beste passieve en actieve talenten te lokaliseren en in te zetten. Actieve talenten zijn vaak in staat om binnen 1 à 2 maanden aan een nieuwe uitdaging te beginnen, onze pool van passieve talenten is opgebouwd over meerdere jaren en deze long-term relaties met passieve kandidaten stelt ons in staat kandidaten te vinden die voor anderen moeilijk direct te aan te trekken zijn.

Onze missie als Java-uitzendbureau is om ervoor te zorgen dat onze consultants de kennis hebben, deze over kunnen brengen en experts zijn in het vakgebied. Dit omdat we geloven dat deze eigenschappen ons in staat stellen om als ware ambassadeurs te acteren wanneer we recruiten voor de bedrijven van onze klanten.

Java Vacatures: Wij helpen klanten met het vinden van de juiste Java-ontwikkelaar voor hun vacature. Of het nu gaat om een tijdelijke, vaste of contractuele functie, ons uitzendbureau is gespecialiseerd in het vervullen van Java vacatures.

Java Professionals: Ons uitzendbureau kan klanten helpen bij het lokaliseren van meerdere Java professionals, van ontwikkelaars tot engineers en architecten. Wij hebben een uitgebreide pool van Java-talenten en zullen de meest geschikte professionals voor de baan kiezen.

Java Detachering: Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in het detacheren van Java-ontwikkelaars naar klanten in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Wij kunnen klanten helpen bij het vinden van gek.

Achtergrond als Java-ontwikkelaar

We werken met developers van zeer gevarieerde ontwikkelaarsachtergronden, zo kunnen zij Full Stack zijn of meer gespecialiseerde engineers en technische architecten met de focus op Front-end development, back-end development, database of DevOps.

Java-wereld

De Java-wereld is aldoor groeiend en in ontwikkeling, over de afgelopen 5 jaar is er een massieve drive gekomen om te migreren naar een microservice gedreven architectuur, wat leidt tot de opname van meerdere technologische frameworks en paradigmas. We begrijpen dat ieder van onze klanten in een andere fase van hun overgang naar een microservice gefundeerde architectuur zitten en we focussen op het vinden van talent dat hen naar het gewenste eindpunt kan helpen.

De grootste hype van het moment draait om het bouwen van zeer schaalbare, altijd beschikbare systemen en we werken nauw samen met de internationale technologie community om te begrijpen wat dit inhoudt en hoe iedere developer hieraan kan bijdragen.

Java-focus Duitse markt

Next Ventures heeft zich al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in het vinden van het beste Java-talent in Duitsland, dit hebben we bereikt door onze toewijding om zeer ervaren recruiters in te huren met een sterke passie voor de markt en de technologie community. We hebben veel bedrijven in Duitsland geholpen om hun prestaties en resultaten te verbeteren door het vinden van specialistische talenten die een echt verschil kunnen maken. We werken onvermoeibaar om te begrijpen welke bedrijven in het voorfront van de Java-community van Duitsland staan, te begrijpen wat dit zal betekenen voor de rest van de markt en uiteindelijk het beste talent voor onze klant te identificeren.

Kansen van Java in Duitsland

De techmarkt in Duitsland is booming en we zijn heel blij dat we daarin onze ondersteunende rol hebben in een zeer uitbundige markt. We hebben teams die 6 hoofdregio’s dekken:

 • Beieren
 • Noordrijn-Westfalen
 • Hessen
 • Baden Württemberg
 • Berlin
 • Hamburg

We hebben deze regio’s geïdentificeerd als de grootste techregio’s van het land en we hebben er kleine units die zich focussen op bepaalde steden in deze regio’s. Als bezitter van de AUG licentie is onze Duitse dochteronderneming in staat om volledig conforme oplossingen aan onze klanten te bieden, zich houdende aan belasting en sociale zekerheid-vereisten.

java developer recruitment

Neem contact op met het Java-uitzendteam

Als je op zoek bent naar je volgende Java-uitdaging in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, elders in Europa of verder over de wereld, start dan je zoektocht hier met onze Java-vacatures. Zie je niet direct iets dat bij je past? Dan hoort ons Java recruitment team graag van je, neem contact op met het Java-team of bel +31 (0) 202 622 190 om jouw talenten en vereisten te bespreken of vraag naar huidige vacatures voor Java-ontwikkelaars.

FUNCTIES

Java-functies waar we op focussen

 • Backend Java developer met een focus op web
 • Backend Java developer met een focus op Core Java
 • Full stack Java developers (ervaren met JavaScript frameworks)
 • Java Hybris Developer (SAP)
 • Java developers met functionele development experience
 • Java developers met focus op Middleware technologies
 • Java AEM Developers (Adobe experience manager)
 • Solutions Architects
 • Technical Architects
 • Enterprise Architects
 • Java Development Managers
 • Mobile technologies (Android of iOS)
 • Spring Boot/microservices
 • Amazon Web Services
 • Team Leads
 • Agile Coaches
 • Technische support
 • Software Testers
Neem vandaag nog contact met ons op

Kansen van Java in Duitsland

V: Waarom moet ik op Next Ventures vertrouwen om te faciliteren in Java-developers voor mij projectvereisten in Europa, het Verenigd Koninkrijk en verder in de wereld?

A: NV heeft zes dochterbedrijven in volledig eigendom met kantoren die opereren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, de VS en Brazilië. Dit geeft ons een groot bereik en vermogen in het Verenigd Koninkrijk en internationaal voor juridisch conforme recruitment diensten. Onze klant- en kandidaatnetwerken hebben een globaal bereik.

V: Hoe lang zijn jullie al gespecialiseerd in de Java-ontwikkelaarsmarkt?

A: We zijn al meer dan 15 jaar gefocust op Java. Als de meest vooraanstaande programmeertaal is het een steunpilaar voor Next Ventures. Ons succes en onze groei in de Europese en internationale markten is het bewijs van ons vermogen om een specifieke Java-ervaring te leveren.

V: Hoe flexibel zijn jullie Java developer personeelsoplossingen?

A: We kunnen oplossingen aanbieden die passen bij jouw projectdoelstellingen met tijdelijke krachten, vaste contracten of Statement of Work (SoW) overeenkomsten. We zetten in ieder afzonderlijk geval ons beste beentje voor om te zorgen voor de beste match van talent met de rol en zijn vereisten, zowel technisch als cultureel, we richten ons op het leveren van de beste developer voor jouw omstandigheden.

V: Waarom de specifieke focus op Duitsland en de Duitse Java-markt?

A: De Duitse markt is bijzonder actief geweest dus we zien meer kansen voor ontwikkelaars en een sterke vraag van klanten voor het juiste Java-talent. Ons lokale kantoor, onze AUG licentie en ons inheemse en meertalige team van Java-specialistische consultants hebben ons geholpen om een reputatie op te bouwen van kwaliteitslevering in de Duitse en DACH regio’s.

V: Wat is de AUG licentie en waarom is deze belangrijk?

A: Arbeitnehmerüberlassung of AUG licentie is cruciaal om te voorkomen dat je de Duitse belasting en werkgeverswetten overtreed. We als de licentiehouders, acteren als werkgever voor de contracttermijn waardoor wij verantwoordelijk zijn voor de Duitse belasting en sociale zekerheid passiva.

V: Hoe belangrijk is het spreken van de lokale taal?

A: We onderhouden nauwe relaties met onze klanten en zullen altijd een goed begrip hebben van de vereisten voor een succesvolle plaatsing. Het kan voorkomen dat de lokale taal belangrijk is, maar vaak is het niet essentieel.

TESTIMONIALS

What our clients say

 • Engaging with Next Ventures, the whole recruitment process from the first contact to the introduction of candidates for an open position was smooth and very fast. I found their proactive and highly consultative approach helpful and very effective. Getting two really good candidates that fitted our job requirement perfectly, within just two weeks and to be able to secure one of them in just 5 days is unbelievable.

  We are looking forward to working with Next Ventures in the very near future again and would highly recommend their service.

  Kira Schirl COO, trbo GmbH

 • I engaged Next ventures to leverage their reach within the SAP resource pool to attract and supply both resources that had S4HANA experience or had a real drive to move into a business that was ahead of the curve and was driving the rollout of SAP S/4 to deliver business benefits across the group as part of the long term strategy. Next Ventures provided expert SAP consultants to support the finance and logistics teams across the full life-cycle of the project. I would wholeheartedly recommend their services.

  Trevor Barrett, Competence Manager at Nobia

  Read Case Study Here

 • Next Ventures have been supporting my business growth for more than two years when I decided to create my own structure, dedicated to CRM and MKT advisory. Because of their in depth understanding of the Salesforce ecosystem and their strong workload capacity I’ve asked their support during that particular sensible phase. They always deliver a recruitment process for Consultants in a very professional manner.

  Benoist BAZZARA, President at Devoteam Customer Effectiveness

 • Next Ventures has worked with us on an array of consulting roles from both junior to very senior roles, more directly with me for over 2 years. Without hesitation I can say that they have continuously supplied us with an extremely high calibre of candidates that have very often resulted in great hires for the firm which are noted by Partners.
  A few of the things that matter to Deloitte are; finding the correct culture fit, managing our brand as a third party and following processes well, which I can wholeheartedly say Next Ventures have done while working with us. All of their consultants are extremely professional while still maintaining a great friendly approach. As a result of the great service I personally have received, I have recommended Next Ventures to other areas of Deloitte and to others in the recruitment space.
  They are keen to learn how a business works and take a genuine interest in their candidates’ future, which is a winning combination resulting in happy candidates and happy clients! Next Ventures are a pleasure to work with and I look forward to the ongoing relationship in the future.
  Thanks

  Laura O’Callaghan, Deloitte

 • When I am within our organization, Next Ventures are the first I turn to. We relied on Next Ventures earlier this year to make a critical hire within our business for an ERP Manager. This role was immensely important as the person would be overseeing our whole Dynamics AX implementation. As a family owned business, we take our corporate culture very seriously, and this weighs heavily on our decision making process. Next Ventures was able to understand the unique cultural characteristics of our organization while also identifying a candidate with the technical expertise needed for our highly customized system. Although there are many recruiters and agencies out there, for us, it is imperative that we work with someone who treats our business as if it were their own, and working with Next Ventures is a no brainer.

  Stuart Hill, CIO of Dunlap 

OUR CLIENTS
 • Nobia logo