Cookie Policy. OK

Technologieën

SAP

We werven al ruim tien jaar met succes deskundig SAP Enterprise Resource Planning (ERP)-personeel aan grote, beursgenoteerde bedrijven, grote/lokale systeemontwikkelaars en internationale adviesbureaus. Als een gerenommeerde, gerespecteerde wervingspartner van toonaangevende bedrijven in SAP ERP, waaronder EY, IBM, PWC, SAP, TCS en Wipro, bevinden we ons in de beste positie om een gespecialiseerde recruitmentservice te bieden voor dit belangrijke onderdeel binnen de bedrijfstechnologieën.  

Dankzij ons netwerk van gekwalificeerd SAP-personeel en ons grote bereik binnen deze belangrijke markt, in combinatie met onze bewezen ervaring en expertise, zijn we uitstekend in staat om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten wereldwijd. Hierbij worden we geholpen door onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland,  the Netherlands, Duitsland en Brazilië.

Onze zeer ervaren SAP-recruitmentconsultants komen overal vandaan, waardoor we over kennis van verschillende talen en culturen en toegewijde specialisten per specifieke markt beschikken. Zo kunnen we dus echt het beste van het beste leveren en meerwaarde bieden op het gebied van:

  • Permanent recruitment
  • Contract- en interim-personeelsoplossingen
  • Retained search

Onze SAP-consultants staan erom bekend dat ze steeds weer de juiste kandidaten leveren, waarbij ze rekening houden met de gestelde tijd, het budget en de hoge standaarden van onze klanten.

Al onze SAP-recruitmentconsultants:

  • hebben een brede en diepgaande technische en functionele kennis, binnen een breed scala aan functies, waaronder technische consultants, architecten, ontwikkelaars en programma- en projectmanagers;
  • zijn bekend met alle SAP-technologieën, van de SAP ERP R/3-modules tot aan de nieuwste, geavanceerde oplossingen als HANA, S4/HANA en SuccessFactors.

Ben je op zoek naar SAP-personeel of ben je zelf op zoek naar een SAP-functie? Neem dan contact op met ons SAP Specialist Technology-recruitmentteam of bel +31 (0)20262 22190.

.Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup