Cookie Policy. OK

Technologieën

Infrastructuur en cloud

Onze speciale Digital-recruitmentteams houden zich bezig met een breed scala aan digitale specialisaties wereldwijd, waaronder infrastructuur en cloud.

Het infrastructuur en cloud-recruitmentteam van Next Ventures heeft een ongeëvenaard internationaal netwerk opgebouwd van volledig gekwalificeerde professionals op het gebied van infrastructuur en cloud.

Al onze infrastructuur en cloud-consultants zijn gespecialiseerd in een bepaalde technologie en bieden daardoor een echte meerwaarde in het recruitmentproces. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van markttarieven, salarissen en beschikbare kandidaten, zowel lokaal als internationaal.
Dit speciale team werft wereldwijd personeel dat gespecialiseerd is in infrastructuur en cloud voor vaste functies en functies op contract-/freelance-basis. Al onze kandidaten worden lokaal getoetst en nagetrokken om te controleren of ze aan de strenge projecteisen en landelijke/regionale regelgeving voldoen.

Het infrastructuur en cloud- team richt zich met name op de volgende technologieën:

  • Netwerken/beveiliging: Cisco, Juniper, LAN/WAN/3G/4G, LTE, Nortel, Nexus, VOIP, IP, Firewall, switches, routers, checkpoints, PaloAlto, F5.
  • ITSM: BMC – Remedy, ATRIUM, CMDB, Patrol, SIM, BBPM, ADDM, Patrol, BEM, HP: HPSM, uCMDB
  • UNIX/opslag:  RedHat, Sun, Ubuntu, Solaris, AIX, HPUX, Centos, SAN, Dell, NetApp, EMC, HDS, IBM, HP
  • Infrastructuur: AD, Exchange, Server 2008//2012, Windows 7/8, O.365, Lync, Desktop, SCCM, SCOM, MSoft

Cloudgerelateerd:

  • IaaS –    Vsphere, Vcenter, VCaC, ESX, Citrix Xenapp, Citirix XenSever, Microsoft Hyper-V, Openstack   
  • PaaS –   AWS, Google Apps, Azure, Heroku  
  • SaaS –   Salesforce, ServiceNow, Office365, Oracle on Demand

Ben je op zoek naar personeel op het gebied van infrastructuur en cloud of ben je zelf op zoek naar een functie op dit gebied? Neem dan contact op met ons Specialist Technology-recruitmentteam of bel +31 (0)20262 22190.

Neem voor algemene vragen over Digital-recruitment gerust contact met ons op.Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup