Cookie Policy. OK

Technologieën

Senior Appointments, Strategy & Architecture

Ons speciale recruitmentteam voor senior benoemingen, strategieën en architectuur kan putten uit een uitgebreid, wereldwijd netwerk van gekwalificeerd leidinggevend personeel op bestuursniveau, met een breed scala aan waardevolle vaardigheden en ervaring.

Voor sommige klanten, zoals Deloitte en KPMG, werven we al ruim tien jaar met succes volledig gekwalificeerde kandidaten voor senior benoemingen. Onze doorgewinterde recruitmentspecialisten hebben daarbij alle klantbehoeften en vereiste vaardigheden in kaart gebracht die nodig zijn om aan de strategische doelen te voldoen.

Dit speciale team heeft ook veel ervaring in het werven van gekwalificeerde professionals op het gebied van strategieën en architectuur, die van groot belang zijn bij het behoud van hoge architectuurstandaarden binnen de IT-diensten.

Het team richt zich onder meer op de volgende functies:

  • Head of Architecture
  • Enterprise Architecture
  • Solution Architects
  • Technical Architects
  • Strategy Consultants
  • CxO Advisory-recruitment

Ben je op zoek naar personeel op het gebied van senior benoemingen, strategieën of architectuur of ben je zelf op zoek naar een functie op dit gebied? Neem dan contact op met ons Specialist Technology-recruitmentteam of bel +31 (0)20262 22190.

.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup