Cookie Policy. OK

Technologieën

SAP

Al ruim tien jaar werven we deskundige kandidaten die zijn gekwalificeerd voor SAP Enterprise Resource Planning (ERP) voor een doeltreffende uitvoering van SAP-projecten overal ter wereld.

Onze SAP ERP-klanten, waaronder EY, IBM, PWC, SAP, TCS en Wipro, hebben geprofiteerd van onze uitgebreide expertise op het gebied van ERP-recruitment. Dit hebben we mede te danken aan ons internationale netwerk van gekwalificeerd SAP-personeel, ons grote bereik binnen deze belangrijke markt en de bewezen expertise en ervaring van onze consultants. Daarnaast zijn onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Duitsland en Brazilië medeverantwoordelijk voor het succesvol werven van SAP-specialisten.

Onze zeer ervaren SAP-recruitmentconsultants komen overal vandaan, waardoor we over kennis van verschillende talen en culturen en toegewijde specialisten per specifieke markt beschikken. Zo kunnen we dus echt het beste van het beste leveren en meerwaarde bieden op het gebied van:

  • Permanent recruitment
  • Contract en interim
  • Retained search

Onze SAP-consultants staan erom bekend dat ze steeds weer de juiste kandidaten leveren, waarbij ze rekening houden met de gestelde tijd, het budget en de hoge standaarden van onze klanten.

Al onze SAP-recruitmentconsultants:

  • hebben een brede en diepgaande technische en functionele kennis, binnen een breed scala aan functies, waaronder technische consultants, architecten, ontwikkelaars en programma- en projectmanagers;
  • zijn bekend met alle SAP-technologieën, van de SAP ERP R/3-modules tot aan de nieuwste, geavanceerde oplossingen als HANA, S4/HANA en SuccessFactors.

Ben je op zoek naar SAP-personeel of ben je zelf op zoek naar een SAP-functie? Neem dan contact op met ons SAP Specialist Technology-recruitmentteam of bel +44 (0) 207 549 4030.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup