Cookie Policy. OK

Technologieën

Technologieën

Onze gespecialiseerde recruitmentteams richten zich volledig op niche-technologieën voor bedrijven

Next Ventures biedt personeelsoplossingen voor permanent en contract/interim recruitment en retained/executive search voor bedrijven wereldwijd op het gebied van verscheidene specialistische bedrijfstechnologieën. Al onze consultants zijn gespecialiseerd in een bepaalde technologie en bieden daardoor een echte meerwaarde in het recruitmentproces. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van markttarieven, salarissen en beschikbare kandidaten, zowel lokaal als internationaal.

Sinds onze oprichting in 2001 is onze aandacht gericht op het leveren van recruitmentdiensten aan bedrijven wereldwijd die technologieën leveren voor grote bedrijven. Als gevolg van het succes hierin zijn we onze wervingsdiensten gaan spreiden over niche-technologieën voor grote bedrijven voor een aantal vooraanstaande organisaties wereldwijd. Nu, 14 jaar later, ligt onze focus daar nog steeds.

We versterken ons wereldwijde netwerk van 190.000 gekwalificeerde IT-kandidaten voortdurend en we nemen steeds de allerbeste internationale IT-recruiters aan. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun personeelsbehoeften ook in de toekomst gewaarborgd blijven en kunnen wij flexibel en ontvankelijk blijven met betrekking tot nieuwe technologieën en nieuwe uitdagingen op het gebied van recruitment.

Heb je een specifieke behoefte die je graag met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup