Cookie Policy. OK

Overzicht van diensten

Permanent recruitment

Met onze permanent recruitment-diensten, die zijn gericht op niche-technologieën voor grote bedrijven, bieden we onze klanten service van hoge kwaliteit die volledig is afgestemd op de behoeften aan specifiek IT-personeel wereldwijd.

Al onze zeer ervaren recruitmentconsultants nemen de tijd voor een uitvoerig kennismakingsgesprek waarin ze jou en jouw doelen beter leren kennen en ontdekken wat je zoekt in een potentiële werknemer. Vervolgens stelt je consultant een actieplan op om specifieke doelen te behalen. Hij werkt hierbij nauw met je samen om te zorgen dat niet alleen aan je verwachtingen wordt voldaan, maar dat deze ook worden overtroffen.

Belangrijkste onderdelen van ons recruitmentproces:

Briefing
Met jouw hulp zorgen we dat we een diepgaand inzicht krijgen in je bedrijf, doelen, strategie, medewerkers en culturele overwegingen. Aan de hand van dit uitgebreide inzicht in jou en je organisatie stellen we een zorgvuldig geformuleerd voorstel op.

Behoeften
We brengen je specifieke personeelsbehoeften volledig in kaart, waaronder vaardigheden en verantwoordelijkheden, doelen en salaris/arbeidsvoorwaarden.

Zoekgebied
We bepalen het doelgebied van bedrijven die we kunnen gebruiken als visvijver voor de meest geschikte kandidaten.

Namen verzamelen
We wijzen interne onderzoekers aan die een gedegen onderzoek uitvoeren. Zij verzamelen vervolgens bij relevante bedrijven namen van potentiële kandidaten. Zo bouwen we zeer specifieke en nauwkeurige marktkennis op. Naast deze informatie putten we uit de namen die al bij het bedrijf bekend zijn, en netwerken we op een discrete manier via onze contactpersonen uit verschillende sectoren.

Headhunting
Onze senior consultants benaderen kandidaten proactief met de vacature van onze klant om zo de interesse van de kandidaat te wekken en tegelijkertijd te bepalen of de kandidaat geschikt is voor de functie. Onze screeningsprocedure bestaat uit het stellen van vragen op basis van vooraf vastgestelde criteria. Daarnaast kan de klant ook om een aanvullende kwalificatie vragen. Door deze uitgebreide beoordeling zeer nauwkeurig uit te voeren, komen we tot een geschikte kandidaat met zeer goede referenties.

Presentatie van cv's
We leggen een shortlist van kandidaten voor, meestal vier tot vijf personen per functie. Indien gewenst kunnen we echter ook een snelle selectie (of 'drip-feed') van kandidaten verzorgen op basis van passende kwalificaties voor de functie.

Sollicitatiefase
Ook tijdens de sollicitatie- en aanbodfase houden we een vinger aan de pols. Hierbij stimuleren we beide partijen om eerlijk en openhartig te zijn. Dit draagt in grote mate bij aan een geslaagde aanstelling van kandidaten en afronding van de procedure.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup