Cookie Policy. OK

Overzicht van diensten

Contract en interim

Samen met ons team van contract- en interim-consultants, die zijn gespecialiseerd in niche-technologieën voor grote bedrijven, hebben we een gestroomlijnde service opgezet waarmee we al ruim tien jaar tijdelijke, vakkundige medewerkers aan onze klanten leveren. Dit doen we door ons altijd aan de tijdgevoelige en essentiële projectvereisten te houden, en snel hooggekwalificeerde professionals te werven van overal ter wereld.

Dankzij ons wereldwijde netwerk van ruim 190.000 gekwalificeerde technische professionals, ben je bij ons aan het juiste adres voor je vacaturevereisten op het gebied van contract- of interim-aanstellingen.

Belangrijkste onderdelen van onze contract/interim-procedure:

Briefing
Met jouw hulp zorgen we dat we een diepgaand inzicht krijgen in je bedrijf, doelen, strategie, medewerkers en culturele overwegingen. Aan de hand van dit uitgebreide inzicht in jou en je organisatie stellen we een zorgvuldig geformuleerd voorstel op.

Behoeften
We brengen je specifieke personeelsbehoeften volledig in kaart, waaronder vaardigheden en verantwoordelijkheden, doelen en salaris/arbeidsvoorwaarden.

Zoekgebied
We bepalen het doelgebied van bedrijven die we kunnen gebruiken als visvijver voor de meest geschikte kandidaten.

Namen verzamelen
We wijzen interne onderzoekers aan die een gedegen onderzoek uitvoeren. Zij verzamelen vervolgens bij relevante bedrijven namen van potentiële kandidaten. Zo bouwen we zeer specifieke en nauwkeurige marktkennis op. Naast deze informatie putten we uit de namen die al bij het bedrijf bekend zijn, en netwerken we op een discrete manier via onze contactpersonen uit verschillende sectoren.

Headhunting
Onze senior consultants benaderen kandidaten proactief met de vacature van onze klant om zo de interesse van de kandidaat te wekken en tegelijkertijd te bepalen of de kandidaat geschikt is voor de functie. Onze screeningsprocedure bestaat uit het stellen van vragen op basis van vooraf vastgestelde criteria. Daarnaast kan de klant ook om een aanvullende kwalificatie vragen. Door deze uitgebreide beoordeling zeer nauwkeurig uit te voeren, komen we tot een geschikte kandidaat met zeer goede referenties.

Presentatie van cv's
We leggen een shortlist van kandidaten voor, meestal vier tot vijf personen per functie. Indien gewenst kunnen we echter ook een snelle selectie (of 'drip-feed') van kandidaten verzorgen op basis van passende kwalificaties voor de functie.

Sollicitatiefase
Ook tijdens de sollicitatie- en aanbodfase houden we een vinger aan de pols. Hierbij stimuleren we beide partijen om eerlijk en openhartig te zijn. Dit draagt in grote mate bij aan een geslaagde aanstelling van kandidaten en afronding van de procedure.

Klik hier om eventuele specifieke behoeften te bespreken met onze contract- en interimconsultants. Je kunt ons ook bereiken op +44 (0) 207 549 4030.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup