Cookie Policy. OK

Overzicht van diensten

We beschikken over volledig aanbod van flexibele, innovatieve recruitmentoplossingen op het gebied van niche-technologieën voor bedrijven, waarmee we veel toonaangevende organisaties wereldwijd van dienst zijn.

Onze recruitmentdiensten:

  • Permanent recruitment
  • Contract en interim
  • Executive en retained search

Onze zeer ervaren recruitmentconsultants werken in gespecialiseerde niche-technologie-teams. Elk team bestaat uit specialisten in een bepaalde bedrijfstechnologie. Onze consultants zijn niet alleen zeer bekwaam in hun eigen technologische specialisatie, maar beschikken ook over een grondige kennis van de branche en een uitgebreid wereldwijd netwerk van IT-contacten. Zo vinden we altijd de juiste kandidaten voor onze klanten.

Dankzij deze benadering en onze eerlijke, flexibele houding zijn we er in geslaagd langdurige relaties op te bouwen met al onze bestaande klanten. Met sommige klanten werken we al ruim tien jaar samen.

Wil je meer weten over onze manier van samenwerken, of meer informatie over onze recruitmentdiensten en mogelijkheden? Neem dan contact op of bel ons op +44 (0) 207 549 4030.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup