Cookie Policy. OK

Ervaringen van kandidaten

 

We willen graag bereiken dat al onze kandidaten het gevoel hebben dat ze een uitstekende recruitmentservice van ons hebben gekregen. We richten ons in de eerste plaats op de verschillende behoeften van de kandidaten. Onze zeer ervaren consultants zorgen ervoor dat tijdens elke stap in het recruitmentproces de juiste ondersteuning wordt geboden.

We illustreren dit graag aan de hand van een aantal ervaringen en recensies die we hebben gekregen van kandidaten wereldwijd.

 

Next Ventures vond een baan voor me bij Johnson & Johnson. Ze wisten precies wat de functie inhield en konden vragen en problemen heel efficiënt oplossen. De consultant wist ook een goede balans te bewaren in het contact: vaak genoeg om me op de hoogte te houden, maar niet te vaak. Ik heb het recruitmentproces dankzij hem heel positief ervaren.

Doris Kneilling, SAP Consultant

Ik vond het heel prettig om met Next Ventures te werken. Vanaf het allereerste telefoongesprek spatte de energie en de betrokkenheid ervan af, en dat bleef zo tijdens al onze contactmomenten. Ik hoop dan ook dat we nog lang blijven samenwerken.

David Erasmus, Oracle e-Business Contractor

De mensen bij Next Ventures zijn echte professionals. Het is het beste recruitmentbureau dat ik in mijn lange carrière ben tegengekomen. Ze waren vanaf het begin af aan heel duidelijk over de technische vereisten van de functie, beschikten over een gedetailleerd profiel van het bedrijf en waren goed op de hoogte van de databranche. De consultant die mij hielp was vooral erg goed in de contractonderhandelingen, voor beide partijen, en had zelfs tijd voor me tijdens de sollicitatieprocedure en nadat ik was aangenomen. Ik zou Next Ventures zeker aanbevelen bij vrienden en collega's binnen de branche. Het zal ze zeker bevallen.

Clive Richardson, SQL Server DBA

Next Ventures deed zijn uiterste best om erachter te komen of ik de juiste kandidaat was voor de functie en of het bedrijf goed bij mij paste. Het bleek voor alle partijen een goede match. Ik was ook onder de indruk hoe toegewijd en professioneel de medewerkers van Next Ventures steeds waren, tijdens maar ook na het recruitmentproces.

Petter Claesson, VoIP Technical Consultant

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup