Cookie Policy. OK

Belangrijke redenen van onze continue groei.

Dankzij onze continue groei bevinden we ons nu in een bevoorrechte positie waarbij ons technologisch recruitmentbureau de eerste keuze is voor een aantal indrukwekkende en innovatieve internationale bedrijven.

In 2001 heeft Next Ventures een strategisch plan geïmplementeerd om een aanzienlijke kapitaalreserve op te bouwen voor herinvesteringsdoeleinden op momenten dat de markt volgens ons om groei vraagt. In 2006 grepen we onze kans. In het onderstaande diagram is onze jaarlijkse groei te zien.

 annual growth chart

Er zijn een aantal belangrijke factoren die hebben bijgedragen aan onze voortdurende groei en succes:

 • Klantentrouw: We bevinden ons in de luxe positie dat een aantal van onze klanten al ruim tien jaar met ons werkt. Dat zoveel bedrijven steeds opnieuw zaken met ons doen, hebben we te danken aan de kwaliteit van onze diensten voor niche-technologieën voor grote bedrijven, en de inspiratie die we halen uit de voortdurende steun, aanbevelingen en referenties van onze klanten.
 • Toename van nieuwe klanten wereldwijd: In 2011 was 65% van onze klanten gevestigd in EMEA. Momenteel vindt 70% van onze zaken in het buitenland plaats. Dankzij deze groei konden we nieuwe kantoren openen in Zwitserland, Duitsland, Brazilië en Nederland.
 • Onze gespecialiseerde consultants: Onze consultants zijn stuk voor stuk zeer ervaren technologische experts. Ze hebben kennis van de lokale talen en culturen en beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals op het gebied van verschillende niche-technologieën voor grote bedrijven.


Wil je meer weten over onze groeiplannen? Neem dan contact met ons op.

  Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

   

  Ontdek meer
  Newsletter signup