Cookie Policy. OK

Onderscheidende kenmerken en waarden

Wat maakt ons zo anders?

We hebben speciale recruitmentteams voor elke niche-technologie voor grote bedrijven. Dit betekent dat al onze recruitmentconsultants gespecialiseerd zijn in een bepaalde technologie. Door deze focus beschikken we over een brede kennis van de branche, en hebben onze consultants een diepgaand inzicht in de bedrijven van onze klanten en de technologische sector.

Andere belangrijke onderscheidende kenmerken en waarden:

 • Ervaring: Onze ervaren consultants en managers hebben minimaal zes jaar ervaring in recruitment in de technologische sector, zodat ze onze klanten een professionele service van hoog niveau en recruitmenttips kunnen bieden.
 • Flexibele oplossingen: We bieden onze klanten flexibele, aangepaste oplossingen, op zeer korte termijn indien nodig, voor personeelsbehoeften voor tijdgevoelige, belangrijke projecten.
 • Proactieve benadering: De kernfilosofie van ons bedrijf is dat de beste kandidaten niet altijd degenen zijn die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar vaak degenen die succesvol en tevreden zijn in hun huidige functie, maar wel open staan voor een goed geformuleerde, interessante carrièrekans. We maken daarom altijd gebruik van proactieve zoek- of headhunting-technieken, zodat we ons kunnen richten op een specifieke groep bedrijven of personen in een concurrerend of relevant gebied. Op die manier vinden we de beste potentiële kandidaten voor de behoeften van onze klanten.
 • Gedegen onderzoek: Bij elke opdracht wordt ons ervaren onderzoeksteam ingezet om ervoor te zorgen dat kandidaten uit de juiste technologiebranche en markt worden benaderd. Al het onderzoek wordt intern uitgevoerd, zodat de kennis behouden blijft en voortdurend wordt bijgewerkt. Op die manier behoudt Next Ventures zijn unieke netwerk van contactpersonen.
 • Essentieel accountmanagement en opbouw klantrelaties: We bieden al onze klanten één enkel aanspreekpunt voor een heldere communicatie en een consequent serviceniveau.
 • Levering: Uiteindelijk is de belangrijkste factor waarmee je je als recruitmentbureau kunt onderscheiden, het vermogen om gekwalificeerde kandidaten te leveren binnen de gestelde tijd. We zijn trots op onze vlekkeloze staat van dienst in retained search, en een bijzonder indrukwekkend percentage van cv's die tot sollicitatiegesprekken leiden. Deze prestaties zijn terug te voeren op ons ultieme doel om van al onze klanten goede referenties te maken.

Wil je meer weten over hoe we ons onderscheiden van de rest? Neem dan contact met ons op.

  Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

   

  Ontdek meer
  Newsletter signup