Cookie Policy. OK

Overzicht

Ruim tien jaar ervaring in het leveren van personeelsoplossingen op het gebied van niche-technologieën voor grote bedrijven.

Next Ventures is een veelvoudig bekroond recruitmentbureau voor niche-technologieën voor bedrijven met het hoofdkantoor in Londen en vestigingen in Duitsland, the Netherlands, Zwitserland en Brazilië.

Sinds onze oprichting in 2001 is onze aandacht gericht op het leveren van recruitmentdiensten aan bedrijven wereldwijd die technologieën leveren voor grote bedrijven. Door ons succes hierin zijn we onze wervingsdiensten gaan spreiden over niche-personeelsoplossingen voor een aantal vooraanstaande organisaties wereldwijd. Nu, 14 jaar later, zijn we nog altijd een even succesvol als gespecialiseerd IT-recruitmentbureau dat wereldwijd wervingsdiensten aanbiedt op het gebied van niche-technologieën voor grote bedrijven.

Ons bedrijf groeit elk jaar nog steeds aanzienlijk: onze omzet bedraagt momenteel £ 28 miljoen en zal de komende jaren sterk verder groeien doordat we voortdurend verder blijven investeren in onze mensen en diensten.

Door ons aanhoudende succes waren we genoodzaakt om uit te breiden op internationaal niveau en daarom hebben we nu ook kantoren in Duitsland, Nederlands, Zwitserland en Brazilië. Elk kantoor wordt ondersteund door ons team van meertalige recruitmentconsultants die allemaal een eigen technologische specialisatie en een waardevolle kennis van de lokale cultuur hebben.

Dat we worden erkend binnen de branche blijkt onder andere uit de Fast Track 100-award van The Sunday Times die we meerdere achtereenvolgende jaren in ontvangst hebben mogen nemen. Daarnaast werden we in 2014 tweede in de ‘Best Small Companies to Work for Awards’ van The Sunday Times, waarbij we het hoogst genoteerde recruitmentbureau in het Verenigd Koninkrijk waren.

We versterken ons wereldwijde netwerk van 190.000 gekwalificeerde IT-kandidaten voortdurend en we nemen steeds de allerbeste internationale IT-recruiters aan. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun personeelsbehoeften ook in de toekomst gewaarborgd blijven en kunnen wij flexibel en ontvankelijk blijven met betrekking tot nieuwe technologieën en nieuwe uitdagingen op het gebied van recruitment.

Neem voor meer informatie over ons bedrijf, onze diensten en vacatures contact met ons op.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup