Cookie Policy. OK

Solliciteren

We zoeken mensen op alle niveaus.

Vanwege onze aanhoudende, progressieve groei zoeken we momenteel mensen op alle niveaus: van resourcers tot consultants tot teamleiders. Wil je graag werken voor een veelvuldig bekroond recruitmentbureau dat is gespecialiseerd in niche-technologieën voor grote bedrijven?

Wij bieden een dymanische werkomgeving met duidelijke doorgroeimogelijkheden, waarbij uiteraard hard werken wordt beloond.
Wij bieden een dynamische, werkomgeving met duidelijke doorgroeimogelijkheden. Waarbij hard werken beloond wordt.Wij bieden een dymanische werkomgeving met duidelijke doorgroeimogelijkheden, waarbij uiteraard hard werken wordt beloond.

Als je antwoord 'ja' is op een van de onderstaande vragen, willen we graag met je in gesprek om je wensen te bespreken:.

  • Ben je geinteresseerd in een baan bij een dymanische, in ontwikkeling, zijnde organisatie, waarbij je je ervaringen kunt inzetten?
  • Heb je nog geen ervaring in deze branche, maar wel wat verkoopervaring en zou je graag bij ons een carrière opbouwen?
  • Ben je een teamleider of manager, maar is je ontwikkelingsplan niet zo duidelijk als het zou moeten zijn?
  • Voel je je niet gewaardeerd of erkend voor je harde werk en prestaties?

Neem contact met ons op en geef aan welke datum en tijd je het beste uitkomen voor een gesprek. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen we contact met je op.

We horen graag van je!

Geen bestand geselecteerd Bladeren Bladeren

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup