Cookie Policy. Next Ventures Ltd uses cookies to make your website experience better. OK

Ons team

Dankzij onze continue groei bevinden we ons nu in een bevoorrechte positie waarbij ons technologisch recruitmentbureau de eerste keuze is voor een aantal indrukwekkende en innovatieve internationale bedrijven.

Ons succes wordt mogelijk gemaakt door de kwaliteiten van onze consultants, een bijzondere collegialiteit en een ondersteunend managementteam dat ondernemend talent omarmt en stimuleert. Dit zijn enkele van onze belangrijkste teamleden:

Richard Lacey Richard Lacey Founding DirectorT: +44(0) 207 549 4030

Richard heeft ruim 15 jaar ervaring in IT-recruitment (informatietechnologie) en is samen met Darren Rosenfeld oprichter/directeur van het veelvuldig bekroonde en in 2001 opgerichte Next Ventures.

Richard begon zijn recruitmentcarrière in 1998 bij TechPartners International. Daarvoor werkte hij jarenlang in bedrijfsontwikkeling en verkoopmanagement voor vooruitstrevende softwareorganisaties. In 1997 ging hij aan de slag bij een wervings- en selectiebureau gericht op netwerken, waar hij verantwoordelijk was voor het opbouwen van een softwareafdeling. Na twee jaar werd Richard gerekruteerd door TechPartners International voor hun afdeling voor startende software-ondernemingen. Niet lang daarna werd TechPartners International overgenomen door de Harvey Nash Group. Dat was het moment dat Richard zijn krachten bundelde met Darren en dat ze hun eigen recruitmentbureau met de naam Next Ventures oprichtten, gericht op niche-technologieën voor grote bedrijven.

Inmiddels geeft hij leiding aan een team van meer dan 40 consultants wereldwijd en richt hij zich met name op de internationale contract-tak van Next Ventures. Hij begeleidt zijn meertalige, multiculturele team bij het adequaat afhandelen van de meest uitdagende recruitmentvereisten wereldwijd. Zij leveren op hun beurt gekwalificeerde technische kandidaten die aan de hoogste internationale standaarden voldoen.

Darren Rosenfeld Darren Rosenfeld Founding DirectorT: +44(0) 207 549 4030

Darren is een van de twee oprichters/directeuren van Next Ventures en heeft meer dan 18 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling en management op het gebied van recruitment voor niche-technologieën.

Darren deed zijn recruitmentvaardigheden en -ervaring op als trainee-consultant bij Internet Recruitment Group (later omgedoopt tot TechPartners International). Hij stond al snel bekend als een gerespecteerd specialist in de netwerkinfrastructuur-sector. Hierbij richtte hij zich op wervingsopdrachten in EMEA en hielp hij zowel beginnende ondernemingen als gevestigde organisaties bij hun strategische recruitmentbehoeften. Na vier succesvolle jaren en nadat TechPartners in 2000 werd overgenomen door Harvey Nash, richtten Darren en zijn TechPartners-collega Richard Lacey hun eigen recruitmentbureau op en was Next Ventures een feit.

Darren geeft momenteel leiding aan een team van ruim 35 consultants wereldwijd, waarbij hij zich richt op de internationale permanent recruitment-tak van Next Ventures. Darren houdt dagelijks toezicht op een groot aantal verschillende vaste functies. Hij is daarbij nog altijd nauw betrokken bij het bedrijf om ervoor te zorgen dat iedere consultant zich in blijft zetten om de uitgebreide, specifieke en gedetailleerde recruitmentbehoeften van iedere klant te overtreffen.

Rohit Parmar Rohit Parmar Finance ManagerT: +44 (0)207 549 4030

Rohit heeft ruim 14 jaar ervaring in senior managementfuncties in de financiële sector, op het gebied van IT-recruitment. Hij kwam in 2008 bij Next Ventures als Finance Manager en is verantwoordelijk voor de financiële en operationele taken in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Het team van Rohit draagt dagelijks zorg voor de soepele uitvoering van de financiële taken van Next Ventures wereldwijd. Daarbij zorgen ze ervoor dat zowel de operationele als commerciële werkzaamheden soepel verlopen. Onder de vele verantwoordelijkheden van Rohit vallen het tijdig leveren van managementinformatie aan het bestuur; efficiënte uitvoering van back-officetaken; en ondersteuning van de toekomstige groeistrategie van het bedrijf.

Vipula Patel Vipula Patel Hoofd Internal RecruitmentT: +44(0) 207 549 4030

Vipula begon in 2010 bij Next Ventures, na zeven jaar in de IT-recruitment te hebben gewerkt.

Ze begon haar carrière in recruitment voor bedrijfstechnologieën in 2005, waarbij ze onder andere functies vervulde als senior recruitmentconsultant binnen de IT-sector. Bij Next Ventures richt ze zich op recruitment in de Benelux voor één van onze kernmarkten: SAP.

Het werd al snel duidelijk dat Vipula een neus heeft voor gespecialiseerd IT-recruitmenttalent. In 2012 kreeg ze dan ook de functie Head of Internal Recruitment. Sindsdien is ze de spil in de zoektocht naar de beste gespecialiseerde consultants op het gebied van applicaties voor grote bedrijven, waaronder: SAP, Oracle, Microsoft-technologieën, big data, BI, datawarehousing, data-analyses (marketing/inzichten/risico's), software en infrastructuur, e-commerce-technologieën, applicaties voor banken en alle gebieden van infrastructuur en ontwikkeling.

Vipula is niet alleen bedreven in het werven van eersteklas, gespecialiseerde IT-recruitmentconsultants, ze weet ook precies wat er nodig is om dergelijke consultants te behouden. Daarnaast boekt ze elk jaar weer vooruitgang in het voldoen aan de eisen die haar worden gesteld op het gebied van recruitment en personeelsbehoud.

Next Ventures selecteert de allerbeste kandidaten op het gebied van bedrijfstechnologieën voor klanten wereldwijd. SAP, Oracle, Microsoft, SAS, Cisco, EMC en IBM.

 

Ontdek meer
Newsletter signup